FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Vem är Andreas?

Hej, företagare! Jag ser fram emot att ge er – nya som gamla i gemet – en inblick i vårt arbete, samt problem och frågor man vanligtvis stöter på.

Jag jobbar som företagsrådgivare, och pratar med egenföretagare varje dag. Därför har jag en tydlig bild av hur företagande ser ut och de vanliga frågor och problem som kan dyka upp. En gång i veckan kommer jag ge en spännande inblick i mina kunders framgångar och motgångar. Vad är det som gör ett företag framgångsrikt och vilka är de vanligaste problemen som entreprenörer ställs inför? Detta får ni svar på i bloggen framöver.

 

Detta inlägg kommer att vara en närmare presentation av mig själv, så ni får en bild av vem det är som sitter bakom tangentbordet.

 

Andreas Sköld heter jag och har jobbat som företagsrådgivare i flera år. I dagsläget handlar det mycket om juridiska ärenden och mycket kontakt har lagts på nystartade företag, men även på företag som uppnått medelstor storlek. Min uppskattning är att ca 30{ce93ad70f45f72dec8f69b3113e24fc50dfb799207ecf9ea5df937bd48642185} av en entreprenörs vardag består av administrativa bitar, där juridisk kompetens är avgörande. Det handlar om allt ifrån avtal och kontraktskrivning till potentiella tvister. Jag har alltid tyckt att det är intressant med lagar och regler, och är väldigt glad över att få jobba med det idag. Att i tillägg få hjälpa företagare att nå nya höjder i sin verksamhet är en stor bonus.

 

Vi hörs framöver!

Andreas Sköld

Kategorier
Andreas vecka
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå