FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Skräddarsy eller välj färdigt paket

Som kund hos oss kan du välja något av våra färdiga paket eller skräddarsy ditt eget. Många av våra kunder väljer helhetslösning Large-paketet, så att de kan samla allt på ett och samma ställe. De tjänster du väljer finns specificerade på din faktura och har du några frågor är det bara höra av dig till oss på telefon eller e-post.
Beställ

Sköt allt i webbportalen

Som kund hos Freja kan du välja enstaka tjänster och verktyg eller någon av våra färdiga paketlösningar. Verktygen använder du i vår webbportal som du når överallt där du har en internetuppkoppling. Och portalen funkar lika bra på dator som på surfplatta. Även kontakten med våra jurister sköter du via portalen, men du kan även ringa dem för fri juridisk rådgivning.

Alltid fri juridisk rådgivning

Våra jurister är alltid bara ett telefonsamtal bort

Freja är framtidens juristbyrå och vi ger dig alltid kostnadsfri juridisk rådgivning över telefon eller e-post. Vi kan hjälpa dig med vägledning om du står inför juridiska problem och svara på dina frågor och funderingar. Oftast räcker det med ett samtal för att du ska veta hur du ska gå vidare.

Läs mer om tjänsterna som ingår

Juristen

Känn tryggheten i att ha professionella jurister vid din sida utan att det kostar en förmögenhet. Våra jurister hjälper dig med allt från enkla frågor och avtal till processer och tvister.

Läs mer

Inkassohantering

Få full kontroll över dina fodringar, förbättra din likviditet och slappna av i vetskapen att pengarna kommer in på kontot.

Läs mer

Kreditupplysning

Känn tryggheten i att snabbt och enkelt kunna kolla upp ekonomin hos företagen du ska göra affärer med. Här lägger du även enkelt upp bevakning av företag.

Läs mer