FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Läs mer om våra olika tjänster

Juristen

Känn tryggheten i att ha professionella jurister vid din sida utan att det kostar en förmögenhet. Våra jurister hjälper dig med allt från enkla frågor och avtal till processer och tvister.

Läs mer

Juridisk rådgivning

Freja är framtidens juristbyrå och vi ger dig alltid kostnadsfri juridisk rådgivning över telefon eller e-post.

Läs mer

Kreditupplysning

Känn tryggheten i att snabbt och enkelt kunna kolla upp ekonomin hos företagen du ska göra affärer med. Här lägger du även enkelt upp bevakning av företag.

Läs mer

Inkassohantering

Få full kontroll över dina fodringar, förbättra din likviditet och slappna av i vetskapen att pengarna kommer in på kontot.

Läs mer

Factoring

Få betalt snabbare och frigör kapital med Frejas factoring. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning och få upp till 100 % av fakturan direkt.

Läs mer

Digital avtalssignering

Information om tjänsten här

Läs mer

Tilläggstjänster

Visa tilläggstjänster

Fakturering

I vårt enkla och professionella system har du kundregister, produkt- och tjänstebeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Bokföring

Vårt användarvänliga och lättöverskådliga verktyg gör din bokföring enkel och smidig och du spar både tid, pengar och frustration.

Läs mer

Företagsbevakning

Skydda dig mot företagskapningarna och få full kontroll på ditt företag. Vid eventuell kapning kopplas våra jurister in och sköter ärendet från början till slut.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitets- och bolagskapningar samt ändrade ägandeförhållande på till exempel fastigheter.

Läs mer

Spärrtjänst

Få dygnet-runt-hjälp med att spärra betal- och kreditkort, men också mobil och id-handlingar som pass, id-kort och körkort.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med vår ständigt uppdaterade bank med dokumentmallar.

Läs mer

Våra paket­lösningar

Paket

Small

 • Juristen (15 h)
 • Juridisk rådgivning
 • Kredit­upplysning (50 st)
 • Inkasso­hantering

Detta paket är anpassat till något mindre företag som inte ställs inför dagliga juridiska utmaningar. Här ingår 15 timmar praktisk juridisk hjälp att fritt nyttja under året. Självklart ingår även fri juridisk rådgivning!  Kunder som väljer vårt small-paket har insett fördelen med att ha en egen jurist i ryggen och vill successivt börja stärka sitt företag med exempelvis bättre avtal eller hjälp med kundfordringshantering.

Förutom juridiken ingår även kreditupplysningar och inkassohantering.

1993kr/mån
Paket

Medium

 • Juristen (30 h)
 • Juridisk rådgivning
 • Kredit­upplysning (200 st)
 • Inkasso­hantering
 • Digital avtalssignering (5 st/mån)

Mediumpaketet är som titeln säger den gyllene medelvägen, och följaktligen det paket som flest kunder väljer. Detta paket vänder sig primärt till företag som emellanåt stöter på juridiska frågor och problem i sin verksamhet. Alltifrån större fordringar och stämningsansökningar, till uppsättning och granskning av mer komplicerade avtal. I vårt mediumpaket ingår 30 timmar praktisk juridisk hjälp att fritt nyttja under året. Den fria rådgivningen ingår även här, liksom i alla våra andra paket.

Här ingår även 200 kreditupplysningar, 60 st digitala avtalssigneringar samt inkassohantering.

3737kr/mån
Paket

Large

 • Juristen (45 h)
 • Juridisk rådgivning
 • Kredit­upplysning (200 st)
 • Inkasso­hantering
 • Digital avtalssignering (5 st/mån)

Vårt stora paket riktar sig generellt till något större företag som söker juridisk kontroll och trygghet under kostnadseffektiva former. Här blir Freja en partner som ställer upp löpande i alla ärenden. Paketet är mycket generöst och ger hela 45 timmar praktisk juridisk hjälp att nyttja fritt under året. Självklart erbjuder paketet fri juridisk rådgivning.

Här ingår 200 st kreditupplysningar, 60 st digitala avtalssigneringar och vårt inkassohanteringssystem.

5231kr/mån

Starta företag med freja

Ring oss för kostnadsfri rådgivning och hjälp

När du ska starta företag är det mycket att hålla koll på. Regler och riktlinjerna är många och det är lätt missa nåt. Vi kan hjälpa dig med råd och tips som underlättar och som hjälper dig undvika de vanligaste fallgroparna. Läs mer eller ring oss direkt för kostnadsfri rådgivning: 031-780 64 60

Läs mer

Alltid fri juridisk rådgivning

Freja är framtidens juristbyrå och vi ger dig alltid kostnadsfri juridisk rådgivning över telefon eller e-post. Vi kan hjälpa dig med vägledning om du står inför juridiska problem och svara på dina frågor och funderingar. Oftast räcker det med ett samtal för att du ska veta hur du ska gå vidare.