FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Läs mer om våra olika tjänster

Juristen

Känn tryggheten i att ha professionella jurister vid din sida utan att det kostar en förmögenhet. Våra jurister hjälper dig med allt från enkla frågor och avtal till processer och tvister.

Läs mer

Juridisk rådgivning

Freja är framtidens juristbyrå och vi ger dig alltid kostnadsfri juridisk rådgivning över telefon eller e-post.

Läs mer

Kreditupplysning

Känn tryggheten i att snabbt och enkelt kunna kolla upp ekonomin hos företagen du ska göra affärer med. Här lägger du även enkelt upp bevakning av företag.

Läs mer

Inkassohantering

Få full kontroll över dina fodringar, förbättra din likviditet och slappna av i vetskapen att pengarna kommer in på kontot.

Läs mer

Factoring

Få betalt snabbare och frigör kapital med Frejas factoring. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning och få upp till 100 % av fakturan direkt.

Läs mer

Digital avtalssignering

Information om tjänsten här

Läs mer

Tilläggstjänster

Visa tilläggstjänster

Fakturering

I vårt enkla och professionella system har du kundregister, produkt- och tjänstebeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Bokföring

Vårt användarvänliga och lättöverskådliga verktyg gör din bokföring enkel och smidig och du spar både tid, pengar och frustration.

Läs mer

Företagsbevakning

Skydda dig mot företagskapningarna och få full kontroll på ditt företag. Vid eventuell kapning kopplas våra jurister in och sköter ärendet från början till slut.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitets- och bolagskapningar samt ändrade ägandeförhållande på till exempel fastigheter.

Läs mer

Spärrtjänst

Få dygnet-runt-hjälp med att spärra betal- och kreditkort, men också mobil och id-handlingar som pass, id-kort och körkort.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med vår ständigt uppdaterade bank med dokumentmallar.

Läs mer

Våra paket­lösningar

Paket

Basic

 • Juristen (24 h)
 • Juridisk rådgivning
 • Kredit­upplysning (50 st)
 • Inkasso­hantering

Ett partnerskap för det mindre företag som stöter på juridiska utmaningar från tid till annan. I Basic ingår 24 timmar praktisk hjälp som du disponerar fritt under partnerskapet.
Basic passar för dig som har ett enskilt ärende eller vill testa på vad ett samarbete innebär. Basic är ett perfekt första steg i början på ett samarbete. Förutom juridiken kan vi även hjälpa till med krav via vår inkassohantering. Allt för att du ska ha ett enklare- och tryggare företagande.

Utöver det får du tillgång till vår digitala plattform, LegalRoom, inkassohantering, avtalsmallar och inbjudan till webinar och event m.m.

Fri juridisk rådgivning ingår i alla våra paket!

3190kr/mån
Paket

Business

 • Juristen (48 h)
 • Juridisk rådgivning
 • Kredit­upplysning (200 st)
 • Inkasso­hantering

Business är ett partnerskap för den medvetna företagaren. Du vet att mycket i företagandet berör juridiken och ser värdet i att löpande ha en juridisk partner. Med dina 48 praktiska timmar i Business har du möjligheten till att göra en större inventering av din verksamhet samt förutsättningar att sätta en juridisk grund i ditt företag. Du får självklart tillgång till fri rådgivning för att löpande ha ett bollplank i stort som smått.

Utöver det får du tillgång till vår digitala plattform, LegalRoom, inkassohantering, avtalsmallar och inbjudan till webinar och event m.m.

 

Fri juridisk rådgivning ingår i alla våra paket!

5980kr/mån
Paket

Premium

 • Juristen (60 h)
 • Juridisk rådgivning
 • Kredit­upplysning (200 st)
 • Inkasso­hantering

Du vet att det finns åtgärder att göra i företaget och vet att det kan dyka upp löpande ärenden, till det vill du ha det bästa priset. Med dina 60 timmar i Premium-partnerskapet skapar du kontroll i ditt företag och du förstår att du som företagare inte kan hantera allt själv. Premiumavtalet är så nära du kommer att ha en egen interim-bolagsjurist. Med dina 60 timmar praktisk hjälp och kombinerat med fri rådgivning avlastar vi dig i juridiken så du mer tid över till dina affärer. I detta paket ingår även 200 stycken kreditupplysningar som du kan nyttja närhelst behov uppstår under året, allt för att du skapa göra tryggare affärer.

Utöver det får du tillgång till vår digitala plattform, LegalRoom, inkassohantering, avtalsmallar och inbjudan till webinar och event med mera

 

Fri juridisk rådgivning ingår i alla våra paket!

6825kr/mån

Starta företag med freja

Ring oss för kostnadsfri rådgivning och hjälp

När du ska starta företag är det mycket att hålla koll på. Regler och riktlinjerna är många och det är lätt missa nåt. Vi kan hjälpa dig med råd och tips som underlättar och som hjälper dig undvika de vanligaste fallgroparna. Läs mer eller ring oss direkt för kostnadsfri rådgivning: 031-780 64 60

Läs mer

Alltid fri juridisk rådgivning

Freja är framtidens juristbyrå och vi ger dig alltid kostnadsfri juridisk rådgivning över telefon eller e-post. Vi kan hjälpa dig med vägledning om du står inför juridiska problem och svara på dina frågor och funderingar. Oftast räcker det med ett samtal för att du ska veta hur du ska gå vidare.