FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Våra tjänster som ger ett mervärde

Vi på Freja Partner står bakom dig som företagare och vill hjälpa till att göra ditt företagande enkelt och tryggt. Vi erbjuder inte bara tjänster inom företagsjuridik, utan även inkasso och factoring. Här skriver vi om hur enkelt du kommer igång med tjänsterna.

Som du säkert känner till arbetar vi på Freja Partner med företagsjuridik genom rådgivning och praktisk hjälp. Vi gör företagsjuridik tillgängligt för både små och medelstora företag så att alla får råd, i dubbel bemärkelse. Genom att vi har en smart paketering av våra tjänster kan vi också hålla en smart prissättning så att du inte betalar för mer än du använder.

 

Paketen är utformade för att göra ditt företagande så enkelt som möjligt. Därför erbjuder vi inte bara våra tjänster Juristen och Juridisk Rådgivning, utan du som kund tar också del av tjänsterna Kreditupplysning, Inkasso och Factoring. Du har tillgång till allt detta i vår webbportal där du enkelt kan hantera dina ärende.

 

Det är enkelt att använda tjänsten Inkasso. I vår webbportal loggar du in och lägger upp de fakturor du inte fått betalt för, och ett ärende påbörjas. Du kan hela tiden följa dina ärenden och du får full koll på dina fordringar och återstående betalningar. Tjänsten Factoring är lika enkel. Fördelarna med fakturaköp och fakturabelåning är att du sänker dina administrativa kostnader, du får betalt snabbare och frigör kapital. Det går till så att du skickar fakturan till oss via epost eller direkt via vår webbportal och får sedan pengarna inom 24 timmar. Vi fakturerar din kund och bevakar sedan betalningen. Vi ser dina kunder som våra kunder och behandlar dem självklart på ett professionellt sätt.

 

Något som kan göra stor skillnad och förhindra att du hamnar i en situation där du inte får betalt för dina fakturor är kreditupplysningar. Även denna tjänsten ingår som ett mervärde när du blir kund hos oss. Kreditupplysningar hanterar du också via vårt system och du kan enkelt kolla upp ekonomin hos potentiella kunder, leverantörer och samarbetspartners innan ett arbete påbörjas. Du kan också lägga in en bevakning på ett företag som gör att du får ett mail så snart det sker en förändring i företagets kreditvärdighet. Med våra smarta tjänster från du koll!

 

Självklart får du hjälp med att komma igång med dessa tjänster. Medarbetarna på kundvårdsavdelningen här på Freja Partner ger dig en introduktion kring hur du använder webbportalen. De kan också hjälpa dig att lägga upp ett första inkassoärende om du önskar. Här kan du läsa mer om kundvårdsavdelningen och hur de kan hjälpa dig som kund.

Kategorier
Månadens Tema Tjänster
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå