FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Håller din affärsidé? Testa i Idékollen

Nystartad.se
Tillsammans med nystartad.se har vi nu ett verktyg som hjälper företagare i startblocken att förtydliga och testa sin affärsidé. Självklart är det kostnadsfritt! Idékollen

Webbportalen – sköt allt på ett ställe

I vår webbportal, som du når från alla datorer och surfplattor med internetuppkoppling, kan du enkelt sköta kontakten med våra jurister. Men vi har även samlat en mängd andra tjänster som är perfekta för det mindre företaget. Sköt din fakturering, bokföringen, inkasso, ta kreditupplysningar, hitta dokumentmallar och mycket mer på ett och samma ställe. På så sätt vet du att allt sköts korrekt, snabbt och enkelt och du kan fokusera på din kärnverksamhet.
Läs mer

Fakturering blir lätt med Freja

I webbportalen kan du fakturera med bara en knapptryckning. Med vårt enkla och professionella system samlar du kundregister, produkt- och tjänstebeskrivningar och betalningsövervakningar på ett ställe.
Läs mer

Alltid fri juridisk rådgivning

Freja Partner är framtidens juristbyrå och vi vet hur viktig juridiken är för att driva företag idag, men för många är det en djungel. Hur skriver man ett korrekt avtal? Vad har man för rättigheter? Vad har man för skyldigheter? Och vad händer om olyckan är framme? Att göra misstag med juridiken kan bli kostsamt.

Som kund hos Freja får du alltid fri juridisk rådgivning och du når våra jurister via telefon eller vår användarvänliga webbportal. Vill du känna dig extra trygg ska du välja vår tjänst Juristen. Med Juristen får du professionella jurister vid din sida utan att det kostar en förmögenhet. Vi hjälper dig med allt från enklare frågor till mer komplicerade situationer som tvister eller avtalsförhandlingar. Skulle olyckan vara framme så företräder vi dig hela vägen genom förhandlingar och eventuell rättegång – utan extra kostnad.
Läs mer

Bokföring utan huvudvärk med Freja

Med oss som partner behöver bokföring inte ge dig huvudvärk, med oss får du kontroll. Bokföringssystemet kan dessutom enkelt kopplas ihop med vårt faktureringsverktyg så att du kan jobba ännu effektivare. På så sätt kan du spara både tid, pengar och energi.
Läs mer

Kreditupplysningar? De gör väl bara stora företag?

Nej, alla ska veta vem man gör affärer med. Det är viktigt att ha koll på både leverantörers och kunders ekonomi. En kundförlust kan kräva många nya framtida affärer för att täcka.
Med vårt enkla verktyg får du all information du behöver för att göra trygga affärer.
Läs mer

Ring oss för kostnadsfri coachning

På Freja delar vi gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Ring oss redan nu för ett förutsättningslöst samtal.

Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Affärsplan
  • Bokföring
  • Redovisning
  • Skatter & Avgifter
  • Tillstånd
  • Lagar & Registrering
  • Försäkringar & Trygghet
  • Avtal & Kontrakt

Ring oss redan nu – du når oss på

031 – 780 64 60

Kontakta oss

Mer än bara juridik