FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Samarbete med Lawline

Vi har under lång tid sökt efter en bra partner inom humanjuridik för att kunna bredda oss och även kunna erbjuda våra kunder privat juridisk hjälp i större utsträckning. Därför är vi nu väldigt glada att kunna presentera Lawline som ny samarbetspartner!

Initialt innebär samarbetet med Lawline att vi kan ge en bättre service och bemöta våra kunders behov inom humanjuridik. Lawline erbjuder tjänster kring allt från samboavtal till testamente, och det bästa är att du redan nu kan nyttja tjänsterna till ett förmånligt pris. Som medlem hos oss på Freja Partner får du 500 kr rabatt på Lawlines fasta priser.

 

”Vi har länge letat efter en samarbetspartner som kompletterar oss med humanjuridik. Vi vill ha en partner med samma tänk, som är digitala och arbetar för att juridik ska vara enkelt. Det är med spänning vi ser fram emot detta samarbete med Lawline. Det är ett företag som arbetar med tydlighet, enkelhet och fasta priser, och det är just vad vi sökte hos en partner eftersom våra kunder är vana vid detta.” säger Erik Johansson, VD på Freja Partner.

 

Lawlines webbplats lawline.se lanserades år 2005 och är Sveriges största juridiska webbplats. Där finns bland annat över 40 000 frågor och svar att söka bland. Precis som vi på Freja Partner jobbar Lawline för att juridik ska bli tillgängligt och begripligt för alla. För att utnyttja Lawlines tjänster så hör av dig med ditt ärende till freja@lawline.se. Annars kan du ringa till oss på 031-780 64 60 så hjälper vi dig med rätt kontakt.

Lawlines paketFrejas kunder får 500 kr rabatt på samtliga paket

 

Samboavtal 2495 kr

Förberedande telefonsamtal (max 15 min), juristen upprättar samboavtalet, avtalet kvalitetssäkras av en senior jurist och avtalet levereras till kunden.

 

Äktenskapsförord 2995 kr

Förberedande telefonsamtal (max 15 min), juristen upprättar äktenskapsförordet, avtalet kvalitetssäkras av en senior jurist och avtalet levereras till kunden.

 

Bouppteckning 8995 kr

Förberedande telefonsamtal (max 30 min), förrättningen hålls, juristen upprättar bouppteckningen, bouppteckningen kvalitetssäkras av en senior jurist, kunden signerar bouppteckningen och bouppteckningen registreras hos Skatteverket.

 

Testamente 5995 kr

Förberedande telefonsamtal (max 30 min), juristen upprättar dokumentet, testamentet kvalitetssäkras av senior jurist och testamentet levereras till kund.

Kategorier
Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå