FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Nytt och fräscht hos Freja!

Till slut är julledigheten över och tankarna går tillbaka till arbetet. Nytt år, nya tag – men det är inte bara året som bytts ut.

Vid årsskiftet flyttade vi ifrån centrala Göteborg för att slå oss ner på en plats som passar både oss och våra kunder bättre. Vad som väntas är nya, större och fräscha lokaler som är mer lättillgängliga för kunder att ta sig till. Men först – mellanlandning.

Freja Partner har vuxit mycket det under året som gått och därmed behöver vi större yta att röra oss på. Samtidigt har vi insett att det kan bli krångligt att ta sig till kontoret för våra kunder som kommer på besök och har därför valt en plats som är enklare att besöka.

Vår nya lokal ligger vid gränsen mellan Göteborg och Mölndal i området Krokslätts Fabriker. Stadsdelen har tidigare varit dominerad av stora textilfabriker, därav namnet. Planerna är att förvandla området till att bli ett väldigt modernt område med lägenheter, service och kontorsbyggnader, där stort fokus ligger på miljövänlighet. Något som känns futuristiskt och passar Freja väldigt bra. Som det ser ut för stunden, kommer hela området vara klart 2018.

Lokalen vi flyttade till 22/12-2016, är en äldre byggnad i närområdet där vi temporärt flyttat in medan vårt nya kontor görs om för att passa våra önskemål. Den nuvarande är inte särskilt pretentiös men har ändå sin charm. Till skillnad från tidigare – då vi hade en väldigt öppen planlösning – har vi nu fler mindre rum där. Absolut ingen dålig lokal, men vi ser fram emot att se den nya färdigställd.

Det nya kontoret förväntas vi flytta in i till sommaren och vi har höga förväntningar. Vi längtar även till att du ska komma förbi på en kaffe och ta del av Frejas nya kostym!

Kategorier
Andreas vecka Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå