FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Vi öppnar nytt kontor i Helsingborg!

Nu tar Freja Partner nästa steg i sin expansion och öppnar kontor i Helsingborg. Det är andra kontoret i ordningen och blir ett starkt komplement till huvudkontoret i Göteborg som funnits sedan starten 2016. Att utöka med fler kontor har hela tiden funnits med i Frejas vision, och den 3 september öppnar officiellt Helsingsborgskontoret. Anderas Kristensen blir kontortsansvarig och vi har fått en intervju med honom.

Hur uppstod idén till ett kontor i Helsingborg?

Att öppna ytterligare ett kontor går helt i linje med vår strategi på Freja Partner. Vi har kunder över hela Sverige, det fungerar mycket bra och vi sköter mycket av arbetet digitalt. Men i och med öppningen av detta kontoret får vi en annan närhet till våra kunder i Skåne.

Nu har vi förutsättningar för att expandera och vi känner att det är rätt läge att ta detta klivet. Öresundsregionen är ett intressant område och Helsingborg känns helt rätt. Dels har vi redan kunder här som vi vill vara nära, och dels förväntar vi oss att en lokal förankring kommer stärka vårt varumärke i Skåne.

 

Du får inte bara en ny roll, utan detta innebär att du flyttar till en ny stad. Hur känns det?

Det känns spännande! Det är lite speciellt att lämna vänner och vardag i Göteborg, men hade jag inte tagit denna chansen så hade jag ångrat mig. Det är ett stort steg för mig att flytta till en ny stad, men det är ett ännu större steg för Freja Partner. Att gå från ett kontor till två är stort, och när vi nu gör en sådan här expansion för första gången sätter man tonen för framtiden.

 

Var i Helsingborg kommer man att hitta Freja Partner?

Vi kommer att ha kontor på Helsingborgs IFs fotbollsarena, Olympia. Där kommer vi sitta i en spännande miljö tillsammans med andra företag, det känns som en bra början för att komma in i staden och lära känna nya människor. Sedan kommer man såklart att hitta mig runt om i regionen, jag kommer röra på mig mycket och arbeta med att stärka vårt varumärke inte bara i Helsingborg utan i hela Skåne.

 

Vad ser du mest fram emot med denna hösten som kontorschef?

Jag ser verkligen fram emot att kunna utveckla Freja Partner som företag. Vi har stora visioner och detta är ett steg på vägen. Inget kommer av sig själv utan det krävs ett hårt jobb, men om vi utvecklas i den takt vi förväntar oss så öppnar sig stora möjligeter för företaget i framtiden. Jag ser fram emot att vara med på denna resa och bygga ett ännu starkare varumärke för Freja Partner. Självklart ser jag också fram emot att hjälpa fler företag med juridiska frågor. Eftersom att jag kommer arbeta över hela Skåne hoppas jag på att få hjälpa många företag runt om i regionen.

Kategorier
Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå