FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Nu lanserar vi Freja Partner!

Inför lanseringen av vårt nydesignade affärskoncept Freja Partner har vi suttit i otaliga timmar och diskuterat vad som kännetecknar oss och hur vi ska marknadsföra oss. Vad är egentligen vår slogan? Vi vill givetvis signalera vår bredd, att vi har de tjänster som alla småföretagare är beroende av och som gör företagarlivet enklare. Vi fastnade för sloganen För enklare företagande, en slogan som vi tyckte passade perfekt för att beskriva oss som helhet.

Samtidigt är då risken att budskapet blir så brett att våra kunder tycker det blir otydligt vad vi egentligen gör. Så då började vi i andra änden, vilken av våra tjänster är grundfundament i vår verksamhet och vilken tjänst uppskattas mest av våra befintliga kunder? Svaret här är otvetydigt Juristen. Vi har på Freja Partner ett mer eller mindre unikt koncept där våra kunder får praktisk juridisk hjälp till en prislapp som redan är inbakad i den fasta månadskostnaden. På så sätt behöver våra kunder aldrig väga en fråga mot en kostnad. Affärsjurister på större byråer kan med lätthet ta ett arvode på tusentals kronor i timmen vilket gör att många småföretagare tvekar innan de tar hjälp, hjälp som de egentligen inte kan vara utan.

 

I tillägg ingår även fri juridisk rådgivning där vi vägleder i frågor gällande juridiska problem. Vi har i dagsläget 5 heltidsanställda jurister som arbetar med alltifrån uppdragsavtal till att företräda våra kunder i tvistemål i rätten. Juristen, som vi kallar dessa juridiska tjänster, är således grunden i vår verksamhet.

Därför är vår slogan kort och gott, Framtidens juristbyrå, juridik som är lättillgängligt och begripligt för alla.

Kontentan av detta är alltså att vi har en otrolig bredd med tjänster såsom bokföring, fakturering, inkasso och kreditupplysningar. Mitt i detta står vårt flaggskepp juristen som hjälper våra kunder med alltifrån den enklaste avtalsfrågan till att lösa tvister i domstol.

 

Välkommen till Freja Partner!

 

Pst! Glöm inte att titta på våra paketlösningar för att se vad som passar din verksamhet bäst.

 

Med vänliga hälsningar
Erik Johansson
Marknadsansvarig

Kategorier
Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå