FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Kan Freja svara på din fråga?

När du driver ett bolag, speciellt om du är nystartad dyker det ofta upp nya frågeställningar. Hur gör jag när kunden inte betalar sin faktura? Vem kan hjälpa mig i en tvist? Vad har mina anställda för rättigheter och skyldigheter? När det gäller frågor inom företagsjuridik så kan du ställa dem till Freja här.

Du blir aldrig fullärd som företagare. Det är inte sällan man ställs inför nya situationer där man behöver söka hjälp utifrån för att lösa ett problem eller få svar på sin fråga. När det gäller allt som rör företagsjuridik kan vi på Freja Partner stå till tjänst. Vi har en smart funktion på vår hemsida där du enkelt kan ställa en första fråga kostnadsfritt. Fråga Freja och få ditt svar inom 48 timmar. Vi gör allt vi kan för att svara så specifikt vi kan utifrån den informationen du delger oss. Vi vill att du ska känna dig hjälpt av ditt svar och att du ska få en känsla av vad vi på Freja Partner kan hjälpa just dig med.

 

Som egenföretagare är det lätt att tro att man ska kunna allt själv, eller att det är dyrt att ta hjälp. Oftast är det en bra investering att ta hjälp av någon som är riktigt bra på att lösa det problem du står inför, så att du kan fokusera på annat. De går snabbare och du får ett bättre resultat när du anlitar professionella jurister. Att det skulle vara dyrt att ta hjälp med dina juridiska ärende håller vi inte heller med om. Genom medlemskap och en smart paketering kan vi på Freja Partner erbjuda våra tjänster till bra priser, så att alla får råd.

Har du en fråga som gäller avtalsrätt, offentlig upphandling, entreprenadrätt, dina anställda eller annat som rör företagsjuridik? Ställ den till Freja så hjälper vi dig.

Kategorier
Produkt
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå