FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Jurist med processvana sökes

Freja Partner växer! Vi ser därför fram emot att förstärka vår juristavdelning ytterligare. Vill du bli en del av vårt team? Läs mer nedan och hör av dig om det låter intressant!

JURIST MED PROCESSVANA SÖKES

 

Vi vet att majoriteten av Sveriges företagare ser på juridisk hjälp som något dyrt och krångligt. Som entreprenörer har detta även varit vår egen uppfattning. Detta ville vi ändra på. Vår ambition på Freja Partner AB har därför från dag ett varit att göra juridiken tillgänglig för fler.

Genom att erbjuda affärsjuridisk hjälp på kundens villkor har vi hittat ett vinnande koncept. Våra kunder är medlemmar hos oss och får på så sätt tillgång till juridisk hjälp utan att kostnaderna skenar. Som kund hos oss kan man alltid ringa till sin jurist utan att behöva oroa sig för tickande timarvoden.

Trots vår relativt korta tid i branschen har vi redan cirka 300 kunder, med en daglig tillströmning av nya medlemmar. Alltifrån mindre fåmansföretag till större koncerner. Detta gör att vi nu ser fram emot att förstärka vår juristkår ytterligare!

 

Beskrivning

Som jurist hos oss kommer du främst att arbeta med domstolstvister och processföring, där majoriteten av tvisterna i dagsläget rör entreprenadrätt och associationsrätt. Andra uppdrag som avtalshantering och juridisk rådgivning är även aktuellt. Du kommer att ha fullt ansvar för dina egna ärenden, samtidigt som du kommer att arbeta nära dina kollegor, där utbyte av kunskaper och stöttning sinsemellan är avgörande för din och bolagets framgång.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen med några års erfarenhet inom processhantering. Vi på Freja Partner lägger stor vikt vid personliga egenskaper och det är viktigt för oss att du är prestigelös, självgående och engagerad i allt du tar dig an. Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav.

 

För oss är det även väldigt viktigt att du har samma ambition som oss – att göra juridiken tillgänglig för fler. Vi är nytänkande utan att för den sakens skull göra avkall på professionalism och kvalitet.

 

Freja Partner erbjuder en ung, dynamisk och kreativ miljö, med i stort sett obegränsade möjligheter till utveckling och ansvar.

 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Senast 2017-10-13.

Ansökan skickas till jobb@frejapartner.se.

 

 

För mer information, kontakta Erik Johansson på erik.johansson@frejapartner.se.

 

Vill du veta mer om tjänsten i praktiken? Hur är det att arbeta som jurist på Freja Partner? Ring eller mejla en av våra jurister, Sarah: sarah.hirschfeldt@frejapartner.se,  031 – 780 64 68.

Kategorier
Karriär
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå