FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

En julhälsning från Freja

En riktigt god jul och ett gott nytt år!

2018 lider mot sitt slut och när vi tittar tillbaka på året kan vi konstatera att mycket har hänt. Freja Partner har haft privilegiet att hjälpa över 500 kunder och klienter med deras juridiska utmaningar. Alltifrån granskning och upprättande av avtal, till att företräda i domstolsprocesser i större tvister. Däremellan har vi arbetat på högtryck med bland annat GDPR. Detta har medfört att vi har välkomnat tre stycken nya jurister till verksamheten. Under september öppnade vi även vårt första kontor utanför Göteborgsregionen, närmare bestämt i Helsingborg.

 

Kort och gott ett extremt utvecklande år som satt positiv press på vår organisation att följa med i tillväxttakten.

 

Blickar vi fram mot 2019 så fortsätter vi utvecklingen, då primärt med att utveckla digitala instrument för att fila ned trösklarna in till juridikens värld ännu mer. Vi vill kunna erbjuda fler möjligheter som underlättar och effektiviserar mötet mellan våra klienter och jurister, och där tror vi stenhårt på den digitala resan.

 

Ett stort tack till alla medarbetare och samarbetspartners för detta utvecklande år, och givetvis ett extra stort tack till våra kunder och klienter som har gett oss förtroendet att vara deras juridiska partner!

 

God Jul och gott nytt år!

 

Med vänliga hälsningar

Erik Johansson

VD Freja Partner

Kategorier
Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå