FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

He’s back in GBG!

Andreas Kristensen har under drygt ett års tid byggt upp vårt kontor i Helsingborg, nu tar han klivet in som försäljningschef för hela organisationen. Vi tog några snabba frågor till honom!

 

 

Hur har året varit för dig och hur har det fungerat att etablera kontor i en ny stad?

I och med att jag flyttade ner till Helsingborg utan att känna någon har det varit väldigt utvecklade, både arbetsmässigt och privat. Jag tycker etableringen varit framgångsrik och vi har lyckats ta oss in på marknaden i nordvästra Skåne och breddat vårt nätverk av klienter och samarbetspartner.

 

Hur ser du på din nya roll? Vad är viktigt för dig initialt och över tid?

Det känns kul och spännande att sätta min egna prägel på försäljningsarbetet och vara med att utveckla bolaget ytterligare. Initialt handlar det om att sätta en tydlig struktur i det vardagliga arbetet för säljteamet för att ge oss rätt förutsättningar för att utveckla försäljningen och bolaget i den riktning vi vill.

 

 

Vilka möjligheter ser du framöver för Freja Partner?

Sedan första dagen jag började på Freja har jag tilltalats av möjligheten att utmana en bransch som har sett likadan ut i alla år. Ju mer jag lär känna marknaden, träffa företag och branschkollegor blir jag mer och mer övertygande om hur vår affärsmodell jackar in i utvecklingen i näringslivet. Fortsätter vi att utveckla bolaget enligt vår plan, både med försäljning, digitalisering och att ha nöjda klienter har vi en än mer spännande framtid tillmötes.

 

Andreas kommer framöver att pendla mellan våra kontor i Göteborg och Helsingborg och kommer fortsatt ha stark lokal närvaro i Helsingborg.

Kategorier
Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå