FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Freja i olika former

Framtidens juristbyrå är ett motto som innebär mer än vårt synsätt och vår debiteringsmodell. Både för oss och för våra kunder, är det viktigt att vi anammar förändringarna och utvecklingen som sker i vardagen. Idag har mycket av den dagliga aktiviteten flyttats till nätet och sociala medier. Förutom här på Freja-bloggen och vår hemsida, kan du läsa om nyheter, tips och mycket annat på Facebook.

Är du redan medlem hos oss, vill du självklart inte missa någonting. Vare sig om det gäller något som du kan få hjälp med, eller om du vill få en inblick i våra nya lokaler till sommaren ser du detta snabbt och enkelt i ditt nyhetsflöde. Många företagare som inte anslutit sig till oss får givetvis också en bättre inblick i vårt arbetssätt och våra visioner.

Jag rekommenderar att du tar en titt på två inlägg skrivna av våra jurister.

Där får du svar på frågor som ”Vad gör jag om min kompanjon vill hoppa av?” och ”Vilka typer av avtal kan vara av vikt för min verksamhet?”. Sarah Hirschfeldt är en av våra jurister. Hon delar gärna med sig av sina råd, för att se till att ditt företag fungerar så smidigt som möjligt.

Börja följa vår Facebook-sida idag, och se till att du inte missar något värdefullt!

Kategorier
Andreas vecka
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå