FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Framgången smittar av sig

Andreas Kristensen flyttade för en tid sedan till Helsingborg och ansvarade för att bygga upp Freja Partners nya kontor. Vid uppstarten ställde vi några frågor till Andreas som nu är regionansvarig i Skåne, svaren kan du läsa här. Nu har vi träffat honom igen för att höra vad som hänt sedan sist.

Hur har tiden i Helsingborg varit sedan du flyttade hit och startade kontoret?

Det är ett högt tempo här i Helsingborg, faktiskt ett högre tempo än vad jag upplevt i Göteborg. Eftersom vi är relativt nya i Helsingborg är det viktigt att komma ut och träffa fler människor, därför måste man lägga i en ännu högre växel. Men det är roligt när man märker att det ger resultat och jag ser hur vi börjar etablerar oss och blir mer igenkända. Vi på god väg att sätta Freja Partner på kartan även här i Skåne.

 

Freja Partner delar kontor med HIF, hur är det?

Det bara positivt att sitta på Olympia tillsammans med Helsingborgs IF. Alla vet vart Olympia ligger och det är en bra stämning kring klubben nu när de är klara för allsvenskan.

Gänget på HIF har gjort det lätt att komma in i staden och bjudit in mig på olika nätverk. Det går bra för dem och det går bra för oss, framgången verkar smitta av sig. Om det är åt ena eller andra hållet låter jag vara osagt.

 

Har du börjat känna dig som hemma här i Helsingborg?

Det har gått väldigt snabbt att komma in i livet här, och jag har känt mig hemma sedan första dagen.  Jag gillar det mesta med Helsingborg, trevliga människorna och mycket restauranger. Jag tycker det påminner lite om Göteborg med närheten till vattnet.

 

Vilken är det största skillnaden mellan Göteborg och Helsingborg som du märker av i ditt arbete?

Något jag framförallt lagt märke till är att möterna är lite längre här i Skåne. Även om det är en region där det är ett högt tempo så värderar människorna relationerna väldigt mycket. Det är än mer viktigt att man har en tydlig förståelse för varandra om man ska samarbeta. Jag gillar den aspekten, det är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Här finns ett väldigt bra företagsklimat med många spännande branscher som expanderar.

 

Hur ser det ut för Freja Partner i Helsingborg när du spår in i framtiden?

Etableringen i Helsingborg ligger helt i linje med vår strategi att komma närmare våra kunder och det har mottagits väl. Vi har skapat en stabil plattform, nästa steg är att skala upp verksamheten för att kunna hjälpa fler företag med sina juridiska frågor. Jag ser positivt på framtiden för Freja Partner, både i Helsingborg och i övrigt!

Kategorier
Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå