FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Framgång med juridisk hjälp

Vi har många kunder som är verksamma inom entreprenadbranschen och där har vi hjälpt till i många olika typer av ärende. Det kan vara allt från att ge rådgivning kring hur de går vidare med obetalda fakturor, till att företräda dem i domstol. En av våra kunder hade gjort renoveringsarbeten för en bostadsrätt som sedan inte betalade sin faktura. Läs om hur det gick när kunden tog kontakt med oss på Freja Partner.

En av våra kunder tog hjälp av oss för att få betalt för en kvarstående fordran vilket resulterade i framgång. Det var efter ett renoveringsarbete för en bostadsrätt som en fordran på drygt en kvarts miljon kronor kvarstod. Kunden kontaktade oss för att få hjälp, och eftersom att bostadsrättsföreningen innehöll sin betalningsskyldighet skickade vi in ett betalningsföreläggande via kronofogden för att driva in fordran.

 

Bostadsrätten valde att bestrida kronofogdens föreläggande och vi hjälpte vår kund att ta detta ärende vidare. Vi lämnade då över ärendet till tingsrätten för fortsatt handläggning. Parterna träffade en förlikning och ett förlikningsavtal upprättades. Resultatet blev att bostadsrättsföreningen accepterade att betalade hela den kvarstående fordran på ca 280 000 kr.

 

När ett problem kring företagsjuridik uppstår vet våra kunder vart de ska vända sig. Våra kunder är medlemmar hos oss vilket är ett koncept som är mycket uppskattat och inger trygghet i företagandet. Med vårt medlemskap vet du att du får rätt hjälp när du behöver det, och att du har råd. Eftersom vi också arbetar proaktivt behöver du inte heller oroa dig för att det ska dyka upp oväntade problem i framtiden.

Kategorier
Kundcase Tjänster
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå