FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Fem snabba till Oliver

För två veckor sedan utökades vårt team med jurister ytterligare då Oliver Emanuelsson började hos oss. Oliver är utbildad jurist, och vi passade på att ställa några frågor till honom så att vi får lära känna honom lite bättre.

Hur kom det sig att du blev jurist?

Mitt drömjobb var länge att bli fotbollsagent efter att inte ha lyckats bli fotbollsproffs. Jag tänkte att en juristexamen skulle vara en bra start samtidigt som det är en bred utbildning som ger stora valmöjligheter.

 

Var utbildade du dig?

Jag är uppväxt i Mölndal så det blev naturligt att söka till Handelshögskolan i Göteborg då man har familj och vänner här. Under studietiden kände jag ganska tidigt att det var affärsjuridiken som intresserade mig mest. Särskilt kurser inom bolagsrätt och börsrätt.

 

Varför sökte du dig till Freja?

Jag fick upp ögonen för Freja Partner när jag av en slump såg en annons om att de sökte fler medarbetare. Jag fastnade för Freja Partners koncept med att göra juridisk hjälp mer tillgänglig för småföretagare och lockades av varierande arbetsuppgifter.

 

Hur har du upplevt Freja Partner hittills?

Jag har varit här i två veckor nu så det har varit full fart med mycket nya intryck och information. Jag har blivit välkomnad på bästa sätt av mycket trevliga kollegor. Det är go stämning och högt i tak. Nu är det fullt fokus på att hitta ett bra arbetssätt och snappa upp så mycket jag kan av mina kollegor.

 

Vad ser du mest fram emot här på Freja Partner?

Eftersom jag är ny som jurist ser jag fram emot att komma in i arbetet och skaffa mig erfarenhet. Här på Freja Partner hjälper vi företag verksamma i olika branscher med många olika typer av frågor. Det är spännande med varierande arbetsuppgifter med allt ifrån allmän rådgivning till entreprenadtvister.

Kategorier
Medarbetare Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå