FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Tillbaka på Freja Partner – Erik Folke!

Efter att ha varit ute på andra juridiska uppdrag under några månaders tid är Erik Folke nu på plats hos oss igen. Det känns skönt att han är tillbaka, och vi tror och hoppas att ni kunder också tycker att detta är ett kärt återseende. Från och med nu finns Erik tillgänglig som vanligt för att hjälpa er med juridiska frågor.

Berätta lite om hur du jobbar som jurist här på Freja Partner.

Även om jag i huvudsak arbetar med tvister består mitt arbete lika mycket utav att förmedla den proaktiva delen av juridiken. Man skulle kunna dela upp mitt arbete i tre delar.

  • Att i ett tidigt och inledande skede analysera, uppmärksamma och minimera risker för att tvist kan uppstå.
  • Att skapa ett förtroende så att kunden känner sig trygg i det arbete jag utför, detta genom att föra en kontinuerlig, ärlig och rak komunikation med kund.
  • Att vara kreativ, strategisk och lösningsoriterad för det fall tvist väl har uppstått. Jag uppmanar alla kunder att alltid lyfta luren och slå mig en signal om något är oklart.

Vi på Freja Partner är prestigelösa och vi vill att alla kunder hellre ska ringa oss en gång extra än en gång för lite.

 

 

Vad tycker du är mest intressant med att vara jurist?

Att lösa problem, vara kreativ och strategisk är det som verkligen driver mig. Jag vill alltid hitta bästa möjliga utgången för kunden. Att göra kunden nöjd handlar också mycket om att informera. Under hela processen försöker jag att vara tydlig kring vad som händer i ärendet och göra detta på ett så enkelt och pedagogiskt sätt som möjligt. I mitt arbete som jurist och i informationsutbytet med kund får jag dessutom lära mig mycket om andra branscher vilket är väldigt roligt.

Kategorier
Medarbetare Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå