FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Digital signering med Verified

Vi kan nu presentera ett samarbete med Verified som är experter på digital signering. Detta gör att du som kund till Freja Partner kan nyttja tjänsten Digital Avtalssignering, och signera avtal och andra dokument direkt i vår webbportal.

Vår julklapp till dig – fem gratis signeringar!

För att du ska ta chansen att testa Digital Avtalssignering är vår julklapp till dig fem gratis signeringar. Du testar tjänsten kostnadsfritt och får själv upptäcka hur bekvämt och smidigt det är. Kontakta oss så aktiverar vi det digitala signeringsverktyget för dig så att du når dina fem gratis signeringar direkt via vår webbportal. Hör av dig på info@frejapartner.se eller 031 780 64 60. Du binder dig givetvis inte till några kostnader eller att fortsätta använda tjänsten.

 

Undvik papper, penna, skrivare och scanner

Verified själva skriver några fördelar kring signeringen på sin hemsida och vi kan inte annat än att hålla med. ”Några tydliga fördelar är kortare ledtider, ökad konvertering, mindre administration, bättre spårbarhet, högre säkerhet med mera.”

 

Du slipper skiva ut avtal, leta efter penna, scanna in det påskrivna dokumentet och sedan maila iväg det. Med Verifieds tjänst legitimerar du dig med BankID eller andra godkända digitala signeringsmetoder. Dessutom sparas alla dina avtal tryggt och säkert digitalt. Något som är riktigt bra är att du som har vårt medium- eller largepaket (24 timmarspaket eller större) har denna tjänst inkluderat i ditt paket, hela 60 signeringar per medlemsår.

 

Ha alltid skriftligt avtal

Vi uppmuntrar alltid våra kunder att ha ett skriftligt avtal, inte bara att komma överens muntligt. Det gäller både mellan kund och konsument, och mellan samarbetspartners. Då går det att bevisa vad som är överenskommet och man undviker frågetecken och tvister som kan uppstå under och efter avslutade projekt.

 

Med Digital Avtalssignering blir det nu lättare att hantera och skriva under avtal. Är du till exempel i entreprenadbranschen kan du använda tjänsten mellan dig och dina kunder. Låt säga att en kund vill göra ett tillägg i arbetet som innebär att du behöver fakturera för fler timmar än vad som först var överenskommet. Då kan du enkelt göra ett ÄTA-avtal och sedan be kunden direkt signera detta i det digitala verktyget. Enkelt och smidigt, och framförallt svart på vitt vad ni kommit överens om!

Kategorier
Nyhet Tjänster
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå