FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Beställ.

Steg 1 av 4

Välj ett paket som passar dig(Alla priser exkl. moms)

Paket Basic 3190 kr/mån
Läs mer
Paket Business 5980 kr/mån
Läs mer
Paket Premium 6825 kr/mån
Läs mer
Steg 2 av 4

Detta ingår i ditt paket

Detta ingår i ditt paket
Välj ett paket för att se vad som ingår
Steg 3 av 4

Saknar du något? Skräddarsy din beställning och välj extra tjänster här. För övriga tjänster (bokföringssystem, faktureringssystem, identitetskontroll, spärrtjänst, dokumentmallar) vänligen kontakta oss för mer information.

Välj ett paket för att se vad som ingår
Steg 4 av 4

Dina kontaktuppgifter

Ange dina uppgifter och välj betalningsfrekvens

När du skickat din beställning får du en bekräftelse via e-post. Därefter registrerar vi dig som kund och skapar ett konto till vår webbportal där du får tillgång till de tjänster du valt. Så fort allt är klart får du ett meddelande via sms och e-post. Sen är det bara att logga in och köra igång.

    Härmed intygar jag att jag läst och förstått de allmänna villkoren för beställda tjänster
  • 0,00 Kr

JURIDISK RÅDGIVNING VS PRAKTISK JURIDISK HJÄLP?

Rådgivning innebär att vi svarar på frågor och vägleder dig i juridiska frågor kring din verksamhet. Hos oss ska alltid frågan vara fri!

Praktisk juridisk hjälp tar vid när våra jurister börjar arbeta med ditt ärende. Detta innebär alltifrån att granska och upprätta korrekta avtal till att biträda vid eventuella tvister och rättegångar. Det är först när vi hjälper dig praktiskt som timmarna i din timbank utnyttjas.

Vårt huvudfokus och mål är att vara en trygg partner som hjälper dig löpande med de juridiska bitarna av ditt företagande!

*30 minuter fritt per frågeställning innan det övergår i praktisk juridisk hjälp. Du ska alltid kunna ringa in och ställa en fråga utan att behöva oroa dig för kostnaden eller att vi drar timmar från din timbank.

Läs mer om våra paketlösning under våra tjänster.