FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Årsresumé 2017

När vi tittar tillbaka på året som gått kan vi inte vara annat än nöjda och stolta över det vi åstadkommit här på Freja Partner. Vi har utvecklats tillsammans med er kunder och hjälpt ännu fler till ett enklare och tryggare företagande. Vi har blivit en större juridisk partner som stöttat upp inom företagsjuridiska frågor inom ännu fler branscher än tidigare, på ett lättillgängligt sätt såklart.

Eftersom att fler blivit medlemmar här på Freja har även vi på kontoret behövt bli fler. Två nya jurister har börjat hos oss under året, och dessutom så startar vi 2018 med att rekrytera ytterligare två jurister. Vi har även utökat med ytterligare samarbetspartners under året, eftersom att vi vill kunna erbjuda dig som kund fler tjänster som förenklar ditt företagande. Senast i raden är Verified som gör att vi nu kan erbjuda dig som kund digital avtalssignering via vår webbportal.

 

I juni fyllde vi 1 år och i samband med det fick vi också flytta in i våra nya och efterlängtade lokaler. Nu håller vi till i ljusa och nyrenoverade kontor på Krokslätts Fabriker där vi stortrivs. Adressen är Krokslätts Fabriker 30 om du vill svänga förbi på en kopp kaffe någon gång.

 

En upplevelse som var extra rolig under 2017 var när vi anordnade golftävlingen Freja Open på Partille GK för första gången. Vi bjöd in våra kunder och det var många som ville vara med och golfa, lära sig lite nytt inom juridik och ha en trevlig dag tillsammans med oss. Vi har också deltagit på andra mässor och event, och träffat mängder av roliga och trevliga människor.

 

I slutet av 2017 tog vi stora steg på vägen i att digitalisera Freja Partner ännu mer, och resan mot att göra vårt arbete mer digitalt fortsätter under 2018. Inom kort kommer du att kunna läsa mer om det här på bloggen när vi berättar mer om vad som ligger framför oss.

 

Nu lägger vi ett bra 2017 bakom oss och blickar med spänning och stor förväntan fram mot 2018. Hoppas att du också ser fram emot det kommande året. Om ditt nyårslöfte är att utveckla ditt företag stöttar vi på Freja dig och ser gärna till att du får bästa möjliga förutsättningar inför framtiden. Vi finns alltid här för dig som företagare.

Kategorier
Nyhet
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå