FRÅGA FREJA Ställ din juridiska fråga här. Kostnadsfritt svar inom 48h

Att arbeta proaktivt med juridik

Vårt samhälle har ställts inför en digitalisering och många funderar nu på hur man ska ta sin verksamhet vidare med de digitala möjligheterna. Man vill vara ett hållbart företag i längden och vara konkurrenskraftig även när digitaliseringen kommit ännu längre, men visst kan det kännas skrämmande!

Vi digitaliserar både dig och oss själva

Vi på Freja Partner arbetar med att digitalisera oss i en bransch som traditionellt sätt är relativt konservativ. Med hjälp av digitala verktyg kan vi erbjuda snabbare och effektivare service som gör att våra tjänster är mer konkurrenskraftiga rent kostnadsmässigt. Vi erbjuder också våra kunder nya digitala möjligheter. Vår grej är att erbjuda juridiska tjänster i olika paketlösningar. I dessa paket ingår också digitala verktyg som underlättar för dig som företagare. Det är inkassohantering, kreditupplysningar, factoring och digital avtalssignering. Genom att du når alla tjänsterna digitalt, och endast behöver logga in i vår portal sparar du tid som du kan lägga på annat.

 

Digitalisering på nästa nivå

Inte nog med att du blir mer digital med våra tjänster, du kan också utnyttja vår juridiska hjälp när du tar ytterligare ett steg i digitaliseringen. Vi har tidigare intervjuat forskaren Charlotta Kronblad. Hon har ett spännande sätt att se på digitalisering, och hon har ett råd till alla som köper in juridiktjänster som vi tror kan få många att öppna ögonen.

 

”Om ditt eget företag sitter i ett digitaliseringsarbete så ta med din jurist på resan! Försök tänka framåt och våga använda din jurist på ett mer proaktivt sätt istället för att släcka bränder. Låt din jurist vara med och utveckla din verksamhet och vara proaktiv. På det sättet så kan även juristbranschen utvecklas snabbare, och du slipper att betala dubbelt så mycket när det har gått snett.”

 

Arbeta proaktivt

Vi tycker att Charlottas uttalande känns helt rätt. Vi på Freja har stort fokus på att arbeta proaktivt och att hjälpa dig som kund undvika problem och tråkiga situationer i framtiden. När vi sätter oss in i din verksamhet kan vi se svagheter och fallgropar som du behöver skydda dig från för att inte råka ut för oförutsedda händelser.

 

Ju tidigare i din process vi kommer in, ju lättare är det att göra allt rätt från början. När vi är med på din företagsresa kan vi se till att din verksamhet följer alla regler och lagar i din bransch, att ni har korrekta avtal med samarbetspartner, att ni hanterar personuppgifter enligt GDPR och mycket mer. Man behöver ta hänsyn till juridiska aspekter oftare än man tror, och därför står vi gärna vid din sida och arbetar proaktivt. Det behöver inte ha uppstått ett problem för att du ska bli medlem hos oss. Vi kan på ett kostnadseffektivt sätt ge dig rådgivning och praktisk juridisk hjälp på ett proaktivt sätt. Då slipper du problem och höga kostnader i framtiden.

Kategorier
Nyhet Tjänster
Författare

Freja Partner


Freja Partner - framtidens juristbyrå